ESTEPA MEDITERRÀNIA | ANA TIJOUX

MANRESA SALA STROIKA 21:00 h.

ANA TIJOUX

Ana Tijoux és una cantautora, cantant i MC franco-xilena. Nascuda a França a 1977, és filla de dos exiliats xilens que van marxar durant l’ascens del règim de Pinochet durant el cop militar de 1973, el que ha deixat una petjada en la seva carrera, marcada per una sensibilitat especial per temes polítics i socials. Precisament és àmpliament coneguda per aquesta voluntat d'enfrontar-se a la injustícia i pel seu compromís amb la no-violència.

Té desenes de nominacions a diversos premis com els MTV, 40 Principals, Indie Music Awards i compta amb vuit als Grammy (tant els llatins com els anglos), convertint-se en la dona xilena amb més candidatures a aquests premis. En 2015 va aconseguir fer-se amb el primer lloc en les categories de Millor Artista de l'any, Millor Àlbum de l'any, Millor Cançó de l'any, i Millor Artista de Música Urbana dels Premis Prémer, amb el seu quart àlbum com a solista "Vengo". Una perfecta fusió dels ritmes urbans i el hip-hop amb el folklore andí d'arrel.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat