HFMN CREW FEST

MANRESA SALA STROIKA CONCERT SUSPÈS

⚠ COMUNICAT ⚠ Sentim molt anunciar que el @hfmncrew Fest, programat pel proper 31 d’octubre a la Sala Stroika queda cancel·lat. L’evolució de la pandèmia no garanteix que el concert es pugui celebrar 100% en aquesta data. A més, es sumen alguns problemes d’agenda amb els grups implicats al voltant de les dates assenyalades.
Durant els propers 15 dies (fins el 24 de juliol), podeu bescanviar les vostres entrades o retornar-les, escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

THE BABOON SHOW

Poques vegades el rock n roll ha pres forma de babuí. Només una de fet. I ha estat a Suècia, un país poc donat a aquests primats. Des Estocolm apareix una de les veritables revelacions del Punk Rock més irracional i salvatge. Pur instint és el que gasten aquest grup, ni més ni menys. La banda, activa des de 2003, no ha parat des de llavors de girar per tot Europa i han arribat fins als remots confins de la Xina i a l'illa de Cuba. No està malament per a uns micos, no?

CRIM

Crim té un repte important i difícil després d'editar el 2014 un dels millors discs de punk rock que s'han fet en anys al nostre país; en aquest país i a part de l'estranger. Un disc rodó de principi a fi, ple d'himnes generacionals i lletres intel·ligents, que tots ens hem aprés de memòria i que cantem en els seus concerts, excitats i satisfets, amb els punys a l'aire.

Doncs bé, quan semblava impossible fer un segon disc que estigués al nivell, els malparits van i ho aconsegueixen. Emocionat, com un adolescent davant de la seva primera cita amorosa, vaig posar el nou disc al reproductor, i des del primer acord de 'Benvingut Enemic', un puto hit, ja vaig veure que estava davant d'un altre disc enorme. Molt. Gallina de pell. I així estic des d'aquest dia, com amb el primer LP, repetint cançons amb el CD al cotxe, amb el volum a tota ostia i corejant a plena veu com un posseït.

LA INQUISICIÓN

Neix allà per l'any 2016, intentant fugir dels tòpics del gènere i buscant un estil propi, mantenint una filosofia fosca, hermètica i agressiva a parts iguals ... Els seus membres sempre han estat involucrats en l'escena punk, hardcore, oi !, Street rock internacional o com es vulgui dir ... Gràcies a aquesta mateixa escena ja anys de militància es generen unes connexions que fan que la Inquisició en la seva curta vida hagi estat ja tocant per mitja Europa regularment. En el seu primer EP s'entreveia una declaració d'intencions clara ... Canviar el joc de l'punk en castellà, que es consagra en veritable fe, el seu segon EP fins a la data. A partir d'octubre veurà la llum el seu primer LP amb l'enigmàtic títol de LVX, que presentaran amb fruïció en directe a partir de llavors.

DEADYARD

Deadyard és l'última mostra d'energia rock amb base punk sortida de Barcelona. Formada per part de la flor i nata de l'escena rockera barcelonina -i no ens referim tan sols a la seva pedigrí com a músics forjats en bandes com Cannibal Queen, The Rippers o '77 -, els components de Deadyard són aquesta mena de personatges que et pots trobar en qualsevol sarau de la Ciutat Comtal on el rock'n'roll sigui el protagonista. A mitjans de 2017 treuen el seu EP debut "The Monkey Monggah EP", format per sis himnes de puny en alt, potents, variats i directes, en els quals destil·len una tirada per sons de bandes com els enyorats Muletrain, o tòtems del gènere com Turbonegro o Hellacopters, encara que el seu ventall es presumeix més ampli. Un EP que bé podria ser la banda sonora d'una baralla a la porta d'un bar.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat