VIBRA FESTIVAL | OQUES GRASSES + MALUKS

MANRESA 20:00 h. ENTRADES EXHAURIDES

OQUES GRASSES

Si amb el seu àlbum titulat Fans del sol, Oques Grasses varen revolucionar el panorama de la música estatal, amb el seu pròxim treball que es publicarà al maig de 2021 revalidaran la seva poll position en les llistes de bandes més escoltades del pop festiu actual.

El seu èxit absolutament transversal ha convertit els seus temes en himnes per més d’una generació gràcies a les seves lletres que acaricien l’ànima i les seves melodies que l’exalten. I no només això: amb més de 400 concerts a l’esquena per més de 10 països i acumulant milions de reproduccions de la seva obra, Oques Grasses són inequívocament el grup català més internacional del moment.

“Hi ha sentiments que no s’expliquen amb paraules, que no es paren amb pedregades i et fan saber on agafar-te”. Cal agafarnos forts, que aquest any Oques Grasses ens tornaran a fer vibrar.


MALUKS

L’escena musical urbana valenciana bull darrerament amb propostes festives i reivindicatives que triomfen per tot l’estat. En aquest context tan ric, el quartet del barri valencià de Benimaclet, les Maluks, es perfilen com un dels projectes musicals valencians a tenir en compte aquest 2021. Maluks neix el 2019 de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, i de la seva posada al dia gràcies a una producció musical purament electrònica i ballable.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat