ABBA THE NEW EXPERIENCE

La Mirona 22:30h.La Mirona de Salt

Preu: 18/22€

ABBA és un dels grups musicals mundialment conegut que va contribuir a crear la música i l’estil dels anys 70 ‘i 80’.

La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so van impregnar de màgia la vida de molts de nosaltres, i han aconseguit estar presents en la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals , homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys.

ABBA THE NEW EXPERIENCE continua difonent els seus grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix. Interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb què el grup suec va conquistar, i segueix conquistant, les llistes d’èxit.

Amb més de sis anys de trajectòria professional, ABBA THE NEW EXPERIENCE ha actuat en prestigiosos esdeveniments i sales com el Festival de Pedralbes de Barcelona, ​​el Festival Internacional de Cambrils, al Festival SOM de Mar de Lloret, l’Auditori de Girona, el Festival Diverland, així com a la Festa Major de diverses ciutats i municipis (Madrid, Barberà de Vallès, Igualada, Platja d’Aro, Vilafranca de Penedès, etc.). En molts d’aquests concerts es van esgotar les entrades en tots les passades que es van oferir.

Podríem explicar moltes més coses d’ABBA THE NEW EXPERIENCE, però preferim que ho vegis tu matei@.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat