Cromlec

EL VAPOR 20:30 h.


CROMLEC
HORARI: Divendres 05 de novembre de 2021. 20.30h
PREU: 5€ (Reserva d'entrades a l'enllaç que trobareu al final de l'article)
LLOC: El Vapor

Cromlec presenta el seu nou EP, "30 Anys Després."

Aquest duet de veus i guitarres va inciar-se al món de la música fa tres dècades sota el nom de MIRATGE, on composaren una suposada banda sonora del llargmetrartge ‘Senyor dels Anells’. Després de passar pel concurs ÈXIT de TV3 i arribar a les semifinals, varen realitzar diversos concerts i també varen gravar diverses maquetes. Més endavant però, i tal i com ells relaten, "ens férem adults i vam iniciar altres projectes personals" el que va provocar que el grup quedés en parèntesi. A banda d'això, però, els músics sempre conservaren l’amistat i qualsevol excusa era bona per tornar a agafar les guitarres.

És en aquets punt doncs, on va sortir, no només el disc, sinó també el nom, ’30 Anys Després’, que pretén ser un reflex de que malgrat el pas del temps els dos segueixen essent els mateixos a l’hora de composar i viure la música. És per aquest mateix motiu també que alguns temes del disc o fragments d’algunes cançons són de l'època primerenca, i encara que en el passat hi hagués un canvi de nom, en el fons no han deixat de fer el mateix tipus de música d’aquella etapa. A l'EP podrem sentir temes com "Santa Agnès" o "Nosaltres dos", amb melodies inspirades en músiques del món.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat