ANDREW STRONG “THE COMMITMENTS” 30 ANIVERSARI – BMF21

LA MIRONA 22;00h.La Mirona de Salt

Preu: 22€

Black Music Festival

Concert dins el Black Music Festival!

“No enteneu els xicots ! Els irlandesos són els negres d’Europa ! A Dublín hi ha els negres d’Irlanda i els dels barris nord són els negres de Dublín”!

Aquesta és una cita de la mítica pel·licula del 1991 dirigida per Alan Parker: The Commitments.

La pel·lícula ha esdevingut de culte i Andrew Strong n’era un dels protagonistes: Deco Cuffe, el cantant d’una banda que comptava amb altres noms que han esdevingut de referència com Adrea Corr o Glen Hansard.

El film va guanyar quatre premis BAFTA (Andrew Strong com a millor actor secundari) i va ser nominada als Oscar i als Globus d’Or.

La banda sonora de The Commitments va rebre l’aclamació de la crítica, venent més de 12 milions de còpies i essent nominada als Grammy.

Andrew Strong va néixer al Dublín de 1973 en una família musical, ja que el seu pare, Rob Strong, va ser un dels cantants de rock pioners dels anys 70 a Irlanda i encara continua actiu en el negoci.

Al llarg d’aquests anys Andrew Strong ha compartit escenaris amb artistes com Rolling Stones, Deep Purple, Bryan Adams, Elton John, Lenny Kravitz, ZZ Top… Al 2011 els integrants de Commitments es van reunir per a realitzar una gira per Irlanda i el Regne Unit amb un exhaurint totes les entrades.

Ara, 10 anys després i coincidint amb el 30 aniversari de la pel·lícula, Andrew Strong torna a rememorar el mític repertori del film, acompanyat d’una potent banda formada per alguns dels millors músics del nostre país.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat