NETI NETI d'Amalia Fernández | FESTIVAL TNT

EL VAPOR 17:30 h.


NETI NETI d'Amalia Fernández | FESTIVAL TNT
HORARI: Dijous 30 setembre de 2021. 17.30h
PREU: 8.25€ (Reserva d'entrades a l'enllaç que trobareu al final de l'article)
LLOC: El Vapor

Fa un any, la ballarina i performer tot-terreny Amalia Fernández va demanar una residència al TNT per emprendre un viatge personal i de retorn. Al llarg de la seva carrera, la dansa com a tal havia anat quedant més i més relegada a l’ombra. Determinades convencions i prejudicis imposats per marcs institucionals i acadèmics havien fet que l’Amàlia se n’acabés desenamorant. Es va cansar d’atacar l’acte de ballar sempre des del repte i l’exigència tècnica. On havia quedat el plaer?

Neti Neti refereix a un mètode d’acostament a la comprensió d’allò diví provinent de l’hinduisme. Com una mena d’epifania, un pelotazo sense additius. Però alerta: aquí plantejat d’una manera que sempre toca de peus a terra. Perquè l’Amàlia Fernández ho combina amb tot el que li mola, capes i més capes de referents, d’imatges i de formes provinents de la cultura popular. Epifania, buleria i Bee Gees.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat