CONCERT SECRET | TERRASSA SECRETA

LA REVOLTA 19.00h.

CONCERT AMB ARTISTA SECRET | TERRASSA SECRETA
Preu: 20€
Lloc: LA REVOLTA Carrer de Volta, 5, 08224 Terrassa
Hora: 18h30 Obertura de portes | 19h00 Inici del concert

Terrassa Secreta és una proposta artística ideada i impulsada a la ciutat de Terrassa per la productora L'Embarral l'any 2016.
Una nombre reduït de persones s’inscriuen per gaudir d’un esdeveniment cultural del qual només en coneixen la disciplina artística. No saben ni el nom de la persona que actuarà, ni el lloc on gaudiran de l’espectacle de música, teatre, cinema, dansa, o altres disciplines artístiques en un ambient únic i irrepetible acompanyats d'una degustació de productes de proximitat.

Aquest any les sessions seran al restaurant i espai cultural La Revolta (C/Volta 5, Terrassa) a les 19h, on (a partir de JULIOL) oferiran servei de sopar en acabar l'actuació (amb prèvia reserva al 667854304).
La sessió de dissabte 18 doncs és un concert, l'interprèt del qual és desconegut fins que els assistents no arriben a la localització.

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat