LADILLA RUSA +LOS VALIENTES

MANRESA SALA STROIKA 20:00 h.

LADILLA RUSA

Banda d’electro-pop amb origen a Barcelona. Els seus components, dos amics d’infància, van decidir fer música amb el principal objectiu de divertir-se i divertir. Són Tania Lozano i Víctor F.Clares i han publicat singles com “Bebo (de Bar en Peor)” o “Macaulay Culkin”, cançons iròniques i divertides.

El seu primer àlbum es titula “Estado de malestar”, amb 10 temes en els quals apareixen els seus èxits ja coneguts i noves cançons.

LOS VALIENTES

...De la unió de dues bandes manresanes, que decideixen posar punt final a la seva trajectòria, neix Los Valientes, conjunt de garage i punk nostàlgic. 2017 ens van sorprendre amb el seu primer EP ("Los Valientes", Long Live Records), un treball homònim amb sis temes ràpids, melòdics i contundents, influenciats per grups com The Parrots, Aliment, Los Nastys o Mujeres.

Després d'aquesta carta de presentació, i d'haver-se fet als escenaris del panorama underground català, a 2020 el grup va tornar amb "De Aquí Al Cielo" (Long Live Records), el seu primer LP. Aquest disc, que manté el seu so punk-garage amb aires nostàlgics i gravat a Ultramarinos Costa Brava, ve a ser el germà gran de la primera publicació. I és que en ell, s'ha apostat per un so més madur, premeditat i treballat però sense perdre la urgència punk que la seva música reflexa en directe. 2020 havia de ser l'any en què presentaven "De Aquí Al Cielo" per diferents escenaris del país, però la gira que tenien programada va estar cancel·lada, esperant que la situació es restableixi per poder fer arribar la seva música a on vulgui ser escoltada.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat