Anabel Lee | Sala Salamandra

Our Garden Needs its Flowers Salamandra19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert


Anabel Lee
Preu: Inscripció prèvia a partir de l'1 de juny de 2021.
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

Anabel Lee. és el que succeeix quan barreges en un mateix còctel ràbia, inconformisme i actitud; una banda que troba en el Punk Pop les claus per a volar per l'aire l'escena alternativa estatal a base d'himnes per a corejar i donar cops de colze per la pista.
Borja, Víctor, Jordi i Perdi creen la banda en 2019 sumant diferents influències del Punk britànic i Noise passant pel New Wave i el Punk Rock. Durant els seus primers mesos de vida són finalistes en concursos per a bandes emergents com el Vodafone Yu Music Talent i són seleccionats com a “Grupo Cases de la Música de Catalunya” 2020. Inicien el seu assalt al panorama musical de la mà de Artica Management i Carlos Hernández produint des de El Castillo Alemán (Madrid).

L’actuació d’Anabel Lee posarà el punt i final a la programació musical de l’exposició “Our garden needs its flowers”.
A diferència de la resta d’actuacions aquest concert tindrà lloc a la Sala Salamandra, una de les sales de concerts de referència de la ciutat i l'encarregada de seleccionar als artistes que han passat per l'escenari de l'exposició.

Dijous 17 de juny, a les 20 h a la Sala Salamandra
Coordinació musical: Sala Salamandra i Fundació Casa de la Música de L'Hospitalet

Activitat gratuïta, amb aforament limitat i ús obligatori de mascareta.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat