CANTATA DE LA CLIKA | TEATRE MONUMENTAL

TEATRE MONUMENTAL (Carrer de la Riera, 169, 08302 MATARÓ) 11.00 h/ 15.00 h

LLOC:TEATRE MONUMENTAL

HORA: Dos passis: 11.00 h / 15.00 h

CANTATA DE LA CLIKA AL TEATRE MONUMENTAL (acte infantil sense públic)

La Cantata de La Clika és un projecte impulsat per Les Cases de la Música. Mestres i infants treballen conjuntament les cançons de la cantata per tal d'interioritzar l'univers musical i de valors creat per La Clika, un grup d'alumnes de 2n de l'Escola El Rusc.

La Cantata es compon d'11 cançons creades per components de grups com Xiula, Gertrudis o XerrameQ i que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme, la igualtat de gènere o la cooperació. Des de La Clika es proporcionen materials pedagògics orientats a mestres i alumnes per tal de facilitar l'aprenentatge de les cançons i les coreografies.

L’acte, que s'organitza en col•laboració amb Cultura de Mataró, serà sense públic, ja que els infants cantaran asseguts des de la platea, i els músics tocaran des de l’escenari. S'emetrà en directe per Mataró Audiovisual i pel canal Youtube de La CLika per a que les famílies puguis gaudir de l'actuació des de casa.

Hi participen 10 escoles de la ciutat. Per tal de poder cumplir amb totes les mesures sanitàries es faran dos passis: Un a les 11.00h del matí, on hi participaran l'Escola Torre Llauder, El Turó, Germanes Bertomeu, Escola Cirera, J.M Peramàs i Escola Rocafonda. Amb un total de 9 grups bombolla, i 221 infants. I més tard, a les 15.00h ho faran l’ IE Mar Mediterrània, Anxaneta, Marta Mata i Escola GEM , essent així, un total de 208 infants de 9 grups bombolla

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat