LA HABITACIÓN ROJA + APARTAMENTOS ACAPULCO | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalSala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

LA HABITACIÓN ROJA + APARTAMENTOS ACAPULCO
Preu: Ant: 20€ + gast. Taq: 25€
Lloc: Sala Salamandra: Av. Carrilet 235 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

LA HABITACIÓN ROJA

Els valencians ens van regalar després de la pandèmia dos nous treballs. “AñosLuz i “Años Luz II” concebuts com un conjunt.
El primer un manoll de deu bones cançons. Set de les cançons incloses van ser escrites abans de la pandèmia i ja tractaven aquesta temàtica, mentre que les tres restants són dels mesos de confinament i aprofundeixen en les conseqüències que han suposat “les separacions forçoses d'aquest temps tan estrany i anòmal”.
Segons el grup les cançons són una “manera d'expiar les penes, com a mètode per a escurçar les distàncies, com a alleujament per a purgar l'ansietat». Una vegada més, a través de les mateixes tractem de reivindicar la música que ens uneix i sempre ens acompanya”.
Sonen com són, reflectint l'elegància i l'òptica melancòlica que els caracteritza.
En “Años Luz II” aprofundeixen en el seu so més guitarrero. La banda entrellaça el seu costat més introspectiu amb melodies radiants. Aquest àlbum suposa un creixement instrumental considerable respecte al primer lliurament. construït en la llibertat, replet de melodies rodones, històries de superació i els clàsics anàlisis del grup sobre les complexes relacions humanes. El que podria haver estat un simple disc reflexiu sobre les cicatrius generades pel temps de pandèmia ha acabat convertint-se en un disc a favor de la resistència, la supervivència i la motivació per sobre de l'esgotament.

APARTAMENTOS ACAPULCO

El nou àlbum de Apartamentos Acapulco, titulat “La Reconciliación” no sols és una declaració musical, sinó un viatge introspectiu que la banda granadina ha emprès per a retrobar-se amb la seva identitat sonora. Aquest disc, compost per 12 noves cançons, és el resultat d'un meticulós procés de gravació que es va desenvolupar des de finals de 2021 fins a l'estiu de 2023 en el seu estudi habitual a Granada, sota la seva pròpia producció.
El títol mateix de l'àlbum suggereix un retrobament amb la seva essència, i el contingut musical el reflecteix amb claredat. Cançons com “Dos días contigo” o “Ya no tengo palabras” són un retorn al so característic i recognoscible de Apartaments Acapulco, mostrant la seva habilitat innata en aquest terreny musical que tant dominen.
No obstant això, l'àlbum també marca una obertura cap a nous horitzons creatius. La banda s'aventura a experimentar amb fórmules musicals innovadores. Presentant pistes que mostren una faceta més audaç i lúdica, explorant terrenys desconeguts que sens dubte afegiran una nova dimensió a les seves presentacions en directe.
El grup demostra la seva versatilitat artística en mantenir-se fidels al seu so característic mentre exploren nous camins musicals. Aquest àlbum no sols ofereix una col·lecció de cançons, sinó també un testimoniatge de l'evolució creativa de la banda, combinant el familiar amb l'innovador i prometent moments inoblidables en les seves actuacions en viu.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat