VVV [TRIPPIN’YOU] + BLU BOI | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalSala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

VVV [TRIPPIN’YOU] + BLU BOI
Preu: Ant: 12€ + gast. Taq: 15€
Lloc: Sala Salamandra: Av. Carrilet 235 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

VVV [TRIPPIN’YOU]

És un trio madrileny neo-bakala que va néixer per a rendir culte al fred, al soroll, a la modernitat i als pàrquings. Una fi, que troba l'equilibri entre la foscor generacional i les ganes de ballar en la pista. Amb lletres frenètiques, repletes de l'esperit generacional més alternatiu, VVV [Trippin’you], ens ofereix una visió del desassossec de la joventut actual. Sons psicodèlics electro-punk i veus plenes de ressons de desídia que et fan viatjar a través del temps.

{youtubehttps://youtu.be/kkq4AQ-VrvU{/youtube}

BLU BOI

Amb la seva música, Blu Boi presenta un paradigma en el qual la precarietat i l'ansietat dominant entre els joves dibuixen un imaginari entelat. Els temes giren entorn d'un univers sonor propi, abrasiu i elèctric que pren nota de grans referents de la música electrònica contemporània com Modeselektor, Arca o S4lem.
Després del llançament del seu àlbum debut i al llarg de 2022, van veure la llum col·laboracions i co-produccions per a artistes i grups com María Escarmiento, Margarita Quebrada o Sandra Monfort, així com un remix per a VVV[Trippin’ You].
Ara, en 2023, continua el *release de diferents Singles, reforçant la sonoritat i simbologia pròpia del projecte en vistes a un nou LP.
Es presenten en els escenaris amb una posada en escena crua, íntima, abraçant l'avantguarda experimental tant sonora com visual.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat