MONTEPERDIDO + PACO TE QUIERO | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalEl Pumarejo Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

MONTEPERDIDO + PACO TE QUIERO
Preu: Ant: 14€ + gast. Taq: 18€
Lloc: El Pumarejo: Av. Carrilet 187 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

MONTEPERDIDO

“El millor del món: el DIY, dormir amb una manta en una nau de polígon i lxs buenxs amigxs que et donen suport i et volen encara que siguis loser”, explicaven Monteperdido a Noè R. Rivas en una entrevista fa tan sols uns mesos. La sentència, a més d'apel·lar als orígens del grup, es converteix en la millor definició possible per a aquest quintet format per cinc amics, Bego (veu), Dani (bateria), Diego (guitarra), Tomás (guitarra) i Willo (baix), en el qual el merament musical importa tant com l'ètica associada a tot el que envolta al grup.
Amb aquests “mimbres” naixia Monteperdido, autoeditant un àlbum homònim del qual no s'ha deixat de parlar des de la seva publicació al desembre de 2020. Cançons que reflecteixen la urgència i l'ansietat que constreny a una generació que creix enmig del conflicte molt al seu pesar. Però a diferència d'altres bandes d'hardcore, a Monteperdido els defineix la musicalitat de les seves cançons, himnes de pop que creixen entre imparables murs de guitarres. Després d'un single doble, «Cosas Rotas«, editat en 2022, aquest 2023 tornen a la càrrega amb «Daño Físico«, editat també a través del segell Sonido Muchacho, en el qual la força melòdica, les guitarres esmolades i la capacitat de Monteperdido per a crear himnes continua afermant-se. Sonen urgents però sabent imprimir diferents velocitats, continuen sorollosos però sense deixar de sonar pop, com si Hüsker Dü haguessin estat liderats per una dona.

PACO TE QUIERO

Paco Te Quiero és la resposta als dies de bajona de cinc xavals i xavales de Barcelona. Guitarres brutes, melodies pegadizas i ritmes accelerats. Com les Ketchup però amb un toc punki. Tots tenen alguna cosa en comú i és que estimen a Paco, l'alter ego canallita del bateria del grup.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat