RUÏNOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA + SIN BRAGAS | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalEspai Zow1e Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

RUÏNOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA + SIN BRAGAS
Preu: Ant: 10€ + gast. Taq: 13€
Lloc: Espai Zow1e: Passatge Can Polític, 11 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

RUÏNOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA

Transgressores i travestís, el subnopunk de les Ruïnosas està causant sensació en els seus directes. Guanyadores de concursos locals com el Sarau Drag de Futuroa, amb la sala Apolo de Barcelona a tope, amb una posada en escena al més pur estil de Les Vulpess i The Rocky Horror Picture Xou. Actuant en tota mena de locals, festes alternatives i queer, amb una performance i posada en escena molt necessària. Una coctelera que barreja el punk, el drag i el travestismo, amb un punt gamberro i provocador. Amb només tres singles ja han omplert sales per tota la península arribant a ciutats com Madrid, Màlaga, Granada o Barcelona. També van ser seleccionades per a tocar en les festes de la Mercè de Barcelona, amb el recinte totalment ple. Els seus singles ‘Soy Catalana‘, ‘Puta Renfe‘ i ‘P0pper‘ no van deixar indiferent a ningú. El seu primer EP, “Nuestra infancia Trasvestida” ja està disponible en totes les plataformes i en format físic. En la presentació oficial del EP a Barcelona van penjar el SOLD OUT hores abans de l'actuació i, el mateix cap de setmana, a Madrid pràcticament van esgotar entrades.

SIN BRAGAS

Sin Bragas és un duo de Synth Punk liderat per Anna Bannana a la veu i acompanyada de Skiper al baix, que llancen bases electròniques i sons de sintetitzador amb referències a la música Mákina dels 90’s i al punk primitiu dels primers 80’s.
Tant Anna com Skiper venen d'altres bandes com Leonor ss o Sistema de Entretenimento, on el so punk presa el protagonisme. Aquest en canvi és el seu projecte més influenciat per la música electrònica. La mescla de tota la seva moguda dona com a resultat al que ells criden “Future Punk”.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat