MARCELO CRIMINAL | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalSala River Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

MARCELO CRIMINAL
Preu: Ant: 12€ + gast. Taq: 15€
Lloc: Sala River: Santa Anna, 14 - 08901 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

MARCELO CRIMINAL

Marcelo García és un jove murcià que porta des de 2016 pujant les seves cançons a internet, sota el nom de Marcelo Criminal podem trobar un so LO-FI de cançons que ens parlen del quotidià, sense pretensions majors ni poses de manual. Els seus referents musicals són molt diversos, encara que el propi músic sap que la seva música ve més aviat del so de Beat Happening Daniel Johnston, Teen Suicide o La estrella de David. Després de diverses cançons gravades de forma completament independent i que podem escoltar en su bandcamp, llegaría a las plataformes ‘Solán de cabras’, cançó que suposaria un punt d'inflexió per a la música de Marcelo Criminal i que serviria d'avançament a “(acepta su cruz)”, el seu primer disc. Però Marcelo no para de crear: després del rotund d'èxit de ‘Perdona (ahora sí que sí)’, va continuar component i regalant-nos petites cançons, que van arribar en part agrupada en forma d'un EP titulat 'Repentino Brote de Añoranza y Amor', que va veure la llum de mà de Sonido Muchacho.

El seu últim treball publicat és un split de dues cançons titulat Preguntar/Responder on s'aprecia una certa evolució del seu so, però sempre dins dels paràmetres del 'LO-FI. Després d'estrenar i girar el seu últim disc 'Momento de Auténtica Realidad' presenta en societat el seu nou disc 'La Última Casa de Apuestas'.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat