LOS YOLOS + LA CULPA | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalEspai Zow1e Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

LOS YOLOS
Preu: Ant: 15€ + gast. Taq: 20€
Lloc: Espai Zow1e: Passatge Can Polític, 11 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

LOS YOLOS

Los Yolos són al mateix temps l'electró lliure del pop espanyol i el seu grup punk més inesperat. Les seves cançons ens traslladen a un món sensual i descarnat, lliure de lligams morals, però ple d'un humor salvatge i vitalista. Recullen l'herència d'allò més selecte de la nova ona i ho passen per una batedora de deliri i passió. En les seves cançons no hi ha un àpex de cinisme ni de distància irònica, tot és natural, instintiu, com la vida mateixa. Si “Rock Ciudad” (2021) ens donava la benvinguda al seu personalíssim univers amb un so fosc, actualitzant l'herència d'uns anys 80 ubics, “Nos siguen por delante” (2023) testimonia un moment expansiu, d'ambició creativa i confirmació del seu talent. Tenim Yolos per molt temps.

LA CULPA

La Culpa han fet les coses com sempre haurien de fer-se: un bon dia van decidir muntar un grup, un mes després estaven fent el seu primer concert, i no havien passat ni cinc mesos quan es van tancar en La Residencia per a gravar amb Diego Escriche (La Plata) les vuit pistes que componen el seu primer àlbum, publicat a l'abril de 2022. El seu segon disc, “Cuando amanece”, gravat de nou per Escriche, arriba ara matemàticament un any exacte després.
Si la tècnica és el refugi dels covards, el talent és la balança divina que posa les coses en el seu lloc. La Culpa disparen pop puríssim, contagiós, emocional, rodó com una bola de pista de bitlles directa a tirar totes les bitlles. Sense paranys: tornades que s'incrusten al teu cap i et persegueixen durant dies, frescor i guitarres que s’encomanen. No obstant això, sota la seva aparent simplicitat, La Culpa escupen en cada tema sentiments molt reals, tan reals que podries agafar-los amb les mans, tan reals que podrien ser teus.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat