LILDAMI & BIGFRIENDS + FLORA | Let's Festival

L'Hospitalet Let's FestivalSala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

LILDAMI & BIGFRIENDS + FLORA
Preu: Ant: 15€ + gast. Taq: 20€
Lloc: Sala Salamandra: Av. Carrilet 235 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

LILDAMI & BIGFRIENDS

Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme i amb una intensa trajectòria, Lildami s’ha convertit en el portaveu de la música urbana cantada en català. És l’únic artista de l’escena que ha guanyat el Premi Cerverí a Millor lletra i dues vegades consecutives el Premi Enderrock a Millor artista de hip-hop i de músiques urbanes. Amb dos anys molt prolífics a nivell creatiu, publicant "Viatge en espiral" i la mixtape "Cal Damià", Lildami ha estat capaç de compaginar la seva faceta com a artista de directes, tocant per més d'una vuitantena de llocs, amb la d'organitzador del primer festival internacional de música urbana a Catalunya, els Maleducats, i la de jurat de la primera edició del tan popular talent show de TV3, "Eufòria". Aquest 2023, Lildami publica el seu tercer àlbum, "Dummy", amb el qual es reivindica a ell mateix i a la seva trajectòria.

FLORA

Flora és la formació creada per la Mariona Batalla, coneguda per col·laborar al programa “Els Experts” d’iCat, ser presentadora de “Les Gates” d’iCat i formar part del projecte del raper terrassenc Lildami i, el productor musical de moda Scotty DK i el bateria dels Acid Snot, Ury Batalla.
El seu primer disc “Llegenda" té una sonoritat pop en majúscules, i que continuant amb la dinàmica del grup, ofereix una paleta variada d’estils que de vegades és proper al punk-pop guitarrer dels 90, altres més urbà, utilitzant l’autotune com a recurs de producció, i per últim, d’altres amb un so més orgànic i directe.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat