LA LUDWIG BAND + REMEI CA LA FRESCA | Let's Festival ::: EXHAURIDES!

L'Hospitalet Let's FestivalSala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

LA LUDWIG BAND + REMEI CA LA FRESCA
Preu: Ant: 18€ + gast. Taq: 23€
Lloc: Sala Salamandra: Av. Carrilet 235 - 08907 L'Hospitalet
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

LA LUDWIG BAND

Prolífics, virtuosos i desenfadats són els tres adjectius que millor defineixen a LA LUDWIG BAND, la banda emergent que està revolucionant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric. Després de 4 discos en tan sols 4 anys, amb els quals han guanyat premis com l'Enderrock al millor disc del 2021 per “La mateixa sort” o el Cerverí a la millor lletra en català del 2021 per la ja mítica “S'ha mort l'home més vell d'Espolla”, arriben amb “Gràcies per venir”, el seu disc més ambiciós, corejable, potent i representatiu. Coeditat per The Indian Runners i Ceràmiques Guzmán.


REMEI CA LA FRESCA

Des de les profunditats del Montseny la Xantal, l’Artur, el Iago i el Víctor porten remeiets per a tot tipus dolences.
A Ca la Fresca, no hi ha pecat que valgui, etiqueta que pengi o eufemisme que calgui. Un aquelarre de poesia feréstega i psicodèlia passada de voltes que es confabula entre l’Artur Piera i la Xantal Rodríguez i es materialitza amb el Víctor Inskipp i el Iago Rueda.
Remei de Ca la Fresca neix al 2020, enmig de l’apocalipsi, per sobreviure al tedi del discurs oficial, amb rock visceral que festeja amb el folklore i electrònica de poble a baixa fidelitat.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat