FINAL HOSPISONA 2024 ::: CRISTINA LEN + YUDI SAINT X + IGUAL NOS VAMOS A MORIR + BALMA | Sala Salamandra

l'Hospitalet Sala SalamandraPortes 19:30h - Concert 20h


CRISTINA LEN + YUDI SAINT X + IGUAL NOS VAMOS A MORIR + BALMA

FINAL HOSPISONA 2024

Preu: 5€ (amb consumició mínima)
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes 19:30h - Concert 20h


CRISTINA LEN
Cristina Len és una artista que aconsegueix que la mescla d'intensitat i naturalitat et vaig portar a un món complex tant musical com conceptualment. La fusió de música electrònica amb els sons de la seva terra, Martiago (Salamanca) i tocs d'altres estils com el pop indie o el R&B, captiva a qui l'escolta. Cristina Len agafa idees de cantessis i tonades tradicionals en ritme "charro o ajechao", entre altres, sampleja sons de pandero de Peñaparda, castanyoles "charras", percussió de cullera… i tot això ho passa pel seu filtre per a fer una reversió de la música tradicional de les seves arrels.
Amb la seva càlida veu ens parla sobre la seva realitat, l'amor i les relacions donis d'una perspectiva segura, clara i crítica. Cristina Len representa una llum d'esperança per a aquells que vulguin una artista de pop que no sigui un producte, i que al final, sigui de carn i os.


YUDI SAINT X
Yudi és Judit, compositora, intèrpret i productora terrassenca que va mostrar-se als seus 22 anys amb un primer single en col·laboració amb el Lildami. Hiddentrack Records va decidir fitxar-la.
Avui, amb 26, defensa el seu últim disc parit just fa un any, Todos mis novios, co-produït amb b1n0 i Ferran Palau, una aposta musical innovadora i tecnològica però d’esperit innocent i fresc. La seva música es caracteritza per el drum and bass passat pel clean pop, les lletres durament sinceres i visuals, les melodies quasi parlades, la solidesa d’un so sec i minimalista, l’estètica metairònica i provocadora…


IGUAL NOS VAMOS A MORIR
Plantejant el seu nom com una filosofia artística i de vida, ”Igual ens morirem» es constitueix com un power trio d'esperit inquiet influenciat pel Indie Rock, el Post Punk i la New Wave, guitarres frenètiques i harmonies fosques. La banda es va formar a principis de 2023 a Barcelona i està composta pel guitarrista Martín Menta, el bateria Vladimir Yacoy i Fulvio Tulli com a baixista i cantant.
Amb aquest projecte els seus integrants inauguren un nou camí musical que els allunya dels seus actes anteriors i els porta a gravar un EP amb Alberto Pérez en el destacat Sol de Sants Studios. Així es presenten en l'escena local amb una proposta fresca i interessant.
El grup aconsegueix transmetre, mitjançant la seva música, el sentit de desamor, de fracàs i la por al bucle alienador d'una vida a la ciutat.

BALMA

21:30h - BALMA
‘BALMA’ és un duo musical resident a Barcelona que fusiona gèneres com el House, el Drum and bass i l’ UK Garage amb la música urbana actual.
Sota el lema ‘Soft bakalas’, el projecte irromp amb un so particular i original dins de l’escena catalana i presenta un directe inspirat en una sessió de dj al club, al mateix temps que interpreten instruments, controladores i veu.
El seu últim llançament és un EP de remixes de la cançó ‘X083’, la primera cançó del projecte amb la que el duo es va donar a conèixer acumulant més de 200.000 reproduccions a Spotify.


22:40h - ENTREGA PREMIS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat