Queer Falafel i Souzo | La Marfà

GIRONÈS   La Marfà   Concert   12h

El Generador
Lloc: La Marfà, Girona
Dia: Dissabte 16 de desembre
Preu: Gratuït
Horari: 12:00h

::: QUEER FALAFEL I SOUZO :::

Ganta 6 és un projecte de residències creuades per a músics de l'àmbit de la música electrònica i electroacústica, impulsat pels centres culturals Flashback de Perpinyà i La Marfà – Centre de Creació Musical de Girona, per promoure la creació i difusió d’obres i artistes dins el territori de l'Euroregió.
Queer Falafel (CAT) i Souzo (FR) van ser els dos artistes seleccionats per portar a terme les residències de creació musical al llarg de la tardor del 2023 a Girona i Perpinyà respectivament.
L’artista multidisciplinari català d’origen libanès Queer Falafel (Anthony Kmeid), presentarà el projecte Un tros de Beirut, basat en la investigació de la seva identitat ètnica i de gènere amb una perspectiva reivindicativa queer i anticolonial.
Per la seva part, l’artista francès Souzo (Patrick Pereira), ens oferirà una actuació centrada a crear una atmosfera sonora que ressalti la relació entre l'home i la màquina, a través d’un diàleg experimental i espiritual entre l’artista i un sintetitzador modular.

Ho coorganitzen: El Generador (Associació Ameba), La Marfà - Centre de Creació Musical i Flashback

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat