GALA FESTIVA SOLIDÀRIA LGTBI | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 19:00h


GALA FESTIVA SOLIDÀRIA LGTBI
Preu: Ant: 13€ + desp. Taq: 16€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:00h

GALA FESTIVA SOLIDÀRIA LGTBI

Celebrem la 3ª Gala Festiva Solidària LGTBI: un concert que reunirà a diferents artistes LGTBI per culminar la setmana de l’aniversari de l’Observatori contra l’LGTBIfòbia.
Aquest any ens acompanyen K1ZA, la rapera que està triomfant amb el hip-hop urbà, farà el seu primer concert a Catalunya. Una data molt esperada de la jove madrilenya, que sens dubte, ha arribat per quedar-se. Ens presentarà el seu primer LP "Agua y Tiza".
Onyx, participant de la segona edició de Drag Race Espanya, és la drag alternativa d'avantguarda més coneguda nacionalment. El seu drag d'impacte barreja l'art contemporani, la subcultura freak i la moda més capdavantera per a construir una fantasia única. Les performances de Onyx són experiències estètiques surrealistes i portes a altres mons on la imaginació no coneix límits. El seu drag és ciència-ficció i art en estat pur.
Turista Sueca és una mirada irreverent a la realitat: la intersecció entre música i humor, on la sàtira és una arma per treure pes als problemes del dia a dia i riure's d'un mateix. A cavall entre l’electrodisgusting i el subnopop, Turista Sueca no deixen a ningú indiferent quan pugen a l'escenari.
Antimorbo és una tiktoker que està triomfant a les xarxes socials, amb més d'un milió d'interaccions. Com ella mateixa expressa, és actriu, canta, actua i 'marujea', i farà un concert molt especial amb les seves cançons que s'han fet tan populars a les xarxes socials.
Posarà la cirereta del pastís Anna Gorse DJ SET per fer-nos ballar com mai amb la seva punxada plena d'energia i ritme! Naturalment, presentarà VIDDA PRIEGO, amb el seu humor i entusiasme!

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat