HOSPISONA24 - SEMIFINALS :: DE LOS JARDINES + IGUAL NOS VAMOS A MORIR + EL DIABLO DE SHANGAI | Sala Salamandra

Sala Salamandra 20h a 22h20L'HOSPITALET

DE LOS JARDINES + IGUAL NOS VAMOS A MORIR + EL DIABLO DE SHANGAI
Preu: Ant: 5€ (+ 1 consumició mínima)
Horari: Portes 19:30h - Concert 20:00h - Votacions 22:00h
Lloc: Sala Salamandra (Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet)


20:00h - DE LOS JARDINES
“De los Jardines” és el projecte personal de Raúl Jiménez com a cantautor i compositor autodidacta. L’estil es un mestissatge entre flamenc i altres estils (jazz, latin) que sempre acaba provocant la implicació del públic ja sigui cantant, ballant o seguint el ritme.
Aprofitant aquest caracter festiu com a canal, “De los Jardines” aporta lletres reivindicatives i de caràcter humà. Parla sobre noves formes de relació, respecte mutu, exposa les seves inseguretats i critica les injusticies del sistema on vivim.


20:45h - IGUAL NOS VAMOS A MORIR
Plantejant el seu nom com una filosofia artística i de vida, ”Igual ens morirem» es constitueix com un power trio d'esperit inquiet influenciat pel Indie Rock, el Post Punk i la New Wave, guitarres frenètiques i harmonies fosques. La banda es va formar a principis de 2023 a Barcelona i està composta pel guitarrista Martín Menta, el bateria Vladimir Yacoy i Fulvio Tulli com a baixista i cantant.
Amb aquest projecte els seus integrants inauguren un nou camí musical que els allunya dels seus actes anteriors i els porta a gravar un EP amb Alberto Pérez en el destacat Sol de Sants Studios. Així es presenten en l'escena local amb una proposta fresca i interessant.
El grup aconsegueix transmetre, mitjançant la seva música, el sentit de desamor, de fracàs i la por al bucle alienador d'una vida a la ciutat.


21:30h - EL DIABLO DE SHANGAI
«113 Passos Endavant en l'Eixample» resa el primer LP del Diable de Xangai. Una oda a l'amistat i la joventut sota el paraigua de la ciutat barcelonina que habiten. De les glòries a l'eixample. El quartet format per Juanito, Juana, Víctor i Albert deixa enrere un so més innocent o rebel, fruit de la cerca, per a presentar una paleta sonora fresca en la qual s'erigeixen el "spoken word", guitarres atrevides i esmolades, així com una contundent base rítmica.


22:00 h / 22:15 h- VOTACIONS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat