HOSPISONA24 - SEMIFINALS :: AU RORA + CRISTINA LEN + BALMA | Sala Salamandra

Sala Salamandra 20h a 22h20L'HOSPITALET

AU RORA + CRISTINA LEN + BALMA
Preu: Ant: 5€ (+ 1 consumició mínima)
Horari: Portes 19:30h - Concert 20:00h - Votacions 22:00h
Lloc: Sala Salamandra (Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet)


20:00h - AU RORA
Au Rora presenta “Naïve”, el seu EP debut. Es descriu com una sèrie de records inconnexos, banyats de nostàlgia. És la unió d'harmonies elegants amb una veu sense pretensions, que t'acompanya en un procés de reflexió.
La banda, creada en 2023 però fruit d'una llarga amistat entre els membres, està formada per músics de gran precisió i creativitat: Alan Pribizchuk al baix, Ramon Macià al teclat i sintetitzador i Pau Gurpegui a la bateria i pads.
El directe de Au Rora té un objectiu: crear un arranjament innovador per a les cançons, balancejant un so acústic i electrònic. Es crea un ambient de somni amb les vibracions creades pels sintetitzadors, la veu càlida i el ritme estable del baix i la bateria.
La posada en escena és elegant i inspiradora. Es busca la màxima qualitat musical i que l'oient pugui transportar-se i sentir-se viu al llarg del concert.
Au Rora ha presentat “Naïve” a la sala Heliogàbal de Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic i en la Nova Jazz Cava, dins del circuit de Terrassa Música Moderna (TMM), entre altres.


20:45h - CRISTINA LEN
Cristina Len és una artista que aconsegueix que la mescla d'intensitat i naturalitat et vaig portar a un món complex tant musical com conceptualment. La fusió de música electrònica amb els sons de la seva terra, Martiago (Salamanca) i tocs d'altres estils com el pop indie o el R&B, captiva a qui l'escolta. Cristina Len agafa idees de cantessis i tonades tradicionals en ritme "charro o ajechao", entre altres, sampleja sons de pandero de Peñaparda, castanyoles "charras", percussió de cullera… i tot això ho passa pel seu filtre per a fer una reversió de la música tradicional de les seves arrels.
Amb la seva càlida veu ens parla sobre la seva realitat, l'amor i les relacions donis d'una perspectiva segura, clara i crítica. Cristina Len representa una llum d'esperança per a aquells que vulguin una artista de pop que no sigui un producte, i que al final, sigui de carn i os.


21:30h - BALMA
‘BALMA’ és un duo musical resident a Barcelona que fusiona gèneres com el House, el Drum and bass i l’ UK Garage amb la música urbana actual.
Sota el lema ‘Soft bakalas’, el projecte irromp amb un so particular i original dins de l’escena catalana i presenta un directe inspirat en una sessió de dj al club, al mateix temps que interpreten instruments, controladores i veu.
El seu últim llançament és un EP de remixes de la cançó ‘X083’, la primera cançó del projecte amb la que el duo es va donar a conèixer acumulant més de 200.000 reproduccions a Spotify.


22:00 h / 22:15 h- VOTACIONS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat