LÁGRIMAS DE SANGRE | La Mirona

Gironès  La Mirona  22.30h

LÁGRIMAS DE SANGRE
Preu: Ant: 16€ - Taq: 20€
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 21.30h.
Horari concert: 22.00h

LÁGRIMAS DE SANGRE

Lágrimas de Sangre també coneguts per les sigles LDS , porten més d’una dècada onquistant escenaris amb el seu estil inclassificable i una posada en escena explosiva. Sens dubte un dels grups de rap líders a nivell nacional i referents en l’escena hip hop: dos discos d’or i dos de platí ho confirmen, més de 130 milions de reproduccions en Spotify i més de 400 mil oients mensuals. També coneguts per les sigles LDS , s’han convertit en una de les principals bandes de l’estat espanyol com així ho ratifica el fet de trobar- los com a caps de cartell en els principals festivals de música alternativa de l’estat, més de 300 concerts a la seva esquena. Al 2022 van estrenar el seu quart disc “ Armónico Desorden ” ( Guspira Records 2022) el qual van presentar a amb una extensa gira de 50 dates no solament per Catalunya i l ’ estat espanyol sino també per Mèxic i Anglaterra.
LDS destaca pel seu ric univers líric i sonor, oferint temes vitalistes i ballables per a moments de festa, al costat d’altres propostes més íntimes en versos existencialistes, sense deixar de costat aquelles més crues i amargues en forma de cançons protesta. LDS està integrada per Still ill, Microbi i Neidos en les veus i Acid Lemon en la producció musical; acompanyats en directe per Ricky Hammond com multi- instrumentista. Sens dubte parlar de LDS és sinònim de trajectòria, consolidació i futur. “No és donar- li voltes, ni és estar de tornada, és tornar”.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat