REBUJITOS | La Mirona

Gironès  La Mirona  22.00h

REBUJITOS
Preu: Ant: 22€ - Taq: 25€ - M&G: 35€
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 21.30h.
Horari concert: 22.00h
Horari M&G:: 20.30h

REBUJITOS

Yerai Blanco arriba a la sala La Mirona amb una il·lusió especial després de molt de temps sense visitar la província de Girona. Des que comencés el seu camí en solitari són molts els èxits que acumula aquests últims anys. Alguns d’ells com Niña, Si algún día me ves, Le pediré a la luna o Otro bonito final han estat autèntics èxits recents.
Yerai ve amb moltes ganes de trobar-se amb el públic i compartir tots aquests temes en directe amb ells. A més de compartir els grans èxits del seu darrer disc Marniàtico també compartirà els seus darrers treballs fins a la data que s’integraran al seu proper disc Al Natural.
Sens dubte, un dels artistes més rellevants del panorama pop, on mantenint el seu personal estil amb accent andalús ha sabut adaptar-se també als nous sons urbans. Tots reconeixem grans hits de Rebujitos com Todos los besos i Lo que me gusta de ti, que han passat sens dubte a la història de la música nacional.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat