BLAKE | La Mirona

Gironès  La Mirona  22.30h

BLAKE
Preu: Ant: 18€ - Taq: 20€ - M&G: 35€
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 22.00h.
Horari M&G: 20.30h
Horari concert: 22.30h

BLAKE

Blake, és una de les veus més prometedores del panorama actual, el jove salmantí va començar la seva carrera musical el 2008 i després de diversos treballs autoeditats i concerts per tot el país, va saltar a l’escena professional amb VISCERAL, un disc concebut a consciència, de contingut molt més madur que allò publicat anteriorment, basat en les vivències personals de l’artista, mostrant un món menys colorista del que ens tenia acostumats.
Després de la publicació de Visceral en una activitat constant, Blake publica diversis singles, dels quals el mateix artista produeix les seves pròpies instrumentals com a “Duerme” “Puta Locura” “Lengua de Serpiente” “Hoy’ no” “Triple Tempo” “En el clavo” i fa gala d’un so propi i molt característic.
El 2019, Blake publica la seva segona referència professional sota el títol de TALISMÁN, amb el qual l’artista va entrar al top 10 de llistes de vendes a Espanya. En aquest disc podem trobar singles molt diversos mantenint sempre una mateixa línia i sense abandonar les arrels musicals.
L’estil de BLAKE ve marcat per la pròpia generació. Blake té una gran veu. L’entonació i l’acoblament a la tonalitat de la base per transmetre juntament amb la lletra tota la força de les cançons, és una de les característiques que millor defineixen el seu estil al costat del doble-temps i el doble-temps entonat. Els canvis de to i les diferents formes de fluir en un mateix tema fa una muntanya russa de cada cançó, Blake fa ostentació d’una especial sensibilitat encara que a vegades atropella l’oient amb ràbia i fúria. La ironia i el vacil·leu també amb constants en la seva forma d’escriure.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat