DIVERSESSIONS Vol.10 amb VALENTINA SANDOVAL | CC Santa Eulàlia - l'Hospitalet

L'HOSPITALET C.C. Santa Eulàlia Portes 17:00h a 20:00h

DIVERSESSIONS Vol.9
Lloc: CC SANTA EULÀLIA - Carrer Santa Eulàlia, 60 - L'Hospitalet
Dia: dissabte, 25 de novembre
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

::: VALENTINA SANDOVAL :::

Valentina Sandoval és una música, poeta i compositora Argentina establerta a Barcelona.
Desitjo, ràbia i activisme, barrejat en melodies que es persegueixen buscant alguna cosa de veritat. Les seves cançons, una espècie de pop alternatiu, juguen amb el rap, el folk i rock. Valentina va estudiar cant Líric en el Conservatori, va tenir agrupacions feministes punk i, després del llançament de "Frontera", el seu primer àlbum solista, va realitzar gires per Europa i va interpretar en el Pride de Praga.
Actualment es troba en el procés de producció del seu pròxim disc, on nous colors se sumaran a l'univers de la seva música - reggeton, electrònica, etc. Però les cançons de (des)amor no les deixa anar, siguin en el format que siguin.

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindrà lloc dissabte 25 de novembre a les 17:00 al Centre Cultural Santa Eulàlia, on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat