LA NIÑA PARACAÍDAS | MMVV

PLAÇA DELS MÀRTIRS MMVV Dijous, 14 de setembre - 19.30H

LA NIÑA PARACAIDAS

La Niña Paracaídas, és un projecte musical liderat per Maria Puigvert (Seròs, 1997), lletrista, compositora i música lleidatana que fa el seu debut a principis de 2022 amb el seu primer tema Kamikaze (ft. Shad Demn), oferint una proposta amb la que poder aportar un so renovat al pop-punk dins del panorama musical actual sumant-se a la “nova onada” en aquest gènere que tant està creixent cada dia. Amb clares influències en bandes internacionals i nacionals que ho van petar a finals dels 90 i inicis dels 2000, La Niña Paracaídas, als seus temes i lletres troba una forma molt directa de parlar dels problemes, moments d'eufòria i muntanyes russes emocionals en les que totes ens podem sentir reflectides i ser part de la història.

A finals del 2022 es forma la banda per portar el projecte als escenaris de la mà de les músiques Maria Arqués i Míriam Linares a la guitarra, Laia March al baix i Alba Martín a la bateria.

Amb la participació i obtenint el premi a millor banda emergent 2022, becades per Cases de la Música Lleida, La Niña Paracaídas prepara el seu primer disc per la tardor de 2023.

A finals de 2022 va estar dins del cartell del Lleida Music Festival, el Cervisia 2022. Aquest és un any molt prometedor pel projecte, ja que inicia estant programades pel Paupaterres 2023 i el Mercat de la Música Viva de Vic, així com el cicle de concerts dins el projecte Periscopi a la Sala La Mirona (Girona).


MÉS INFORMACIÓ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat