ANSWER + NUNNERY | VADE música

SABADELL VADE música 20:00h.


ANSWER + NUNNERY
Lloc: VADE música (Pl. Laietana 48, Sabadell)
Preu: 10,18€ anticipada
Horari: divendres 29 de setembre de 2023


VADE música Sabadell
ANSWER és una banda amb una de les trajectòries més llargues dins del panorama del hardcore i el metall polític català. Formats l'any 1997 al barri perifèric barceloní de Vallbona, la formació s'ha mantingut sempre fortament vinculada a les lluites de base dels moviments socials. Amb 6 àlbums publicats, les seves influències es poden observar al llarg de la seva trajectòria, on hi ha trets de Rage Against The Machine, Deftones, Linkin Park o Bring Me The Horizon que evidencien el pas del temps, i és que aquest 2023 Answer celebra el 25è aniversari de la publicació del seu primer disc "La Danza de la Calle".
NUNNERY es un grup de hardcore de Terrassa i Masnou (Catalunya) integrada per Dani (veu), Makuto i Ivan (guitarres i veus), Mario (baix i veus) i Uri (bateria). La banda va néixer després de la dissolució de Nunnery Nutty els 90 i va gravar dos discs independents abans de firmar por la discogràfica Slide Chorus i llençar el seu primer llarg Waiting For Replay (2001).


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat