NAPALM DEATH | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

NAPALM DEATH
Preu: Ant: 25€ (+desp) - Taq: 30€
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

NAPALM DEATH
La llegendària formació britànica Napalm Death, pionera indiscutible del grindcore, anuncia una extensa gira europea que esquitxarà al nostre país amb ni més ni menys que 5 dates repartides per tot el territori nacional. “Resentment Is Always Seismic - A Final Throw of Throes”, mini àlbum del qual presa el seu nom la gira, va suposar l'any passat l'epíleg perfecte al seu demolidor “Throes of Joy in the Jaws of Defeatism” (2020), un discazo que avui, 3 anys després, no podem deixar d'escoltar.

Catalitzadors d'un sense fi d'influències i amos d'una torrencial discografia que porta 35 anys fent-nos vibrar, Napalm Death s'erigeixen com un dels màxims referents, no ja dins de l'escena del metall extrem, sinó de tot l'arc que suposa la música contemporània, gràcies a un insubornable i feroç compromís amb la més incendiària llibertat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat