CRIM + ARKADA SOCIAL+ SEWER BRIGADE | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h


CRIM
Preu: Ant: 15€ (+desp) - Taq: 18€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

CRIM

Crim és un grup català de música punk rock originari de Tarragona amb un notable èxit internacional.
Format l'any 2011 sota la influència de grups com Fugazi, Social Distortion o Leatherface, les lletres de les seves cançons versen sobre crítica social.

Cançons de Mort
La banda de punk rock Crim anuncia la seva nova gira per Espanya per a presentar el seu últim disc «Cançons de Mort».
«Cançons de Mort» ofereix uns temes voluminosos, enèrgics, contundents i amb molta força i intensitat. Aquest disc va veure la llum divendres passat 10 de març. Inclou cançons com: «Sense el teu estic molt bé», «La veritat és perillosa» o «Estiu de merda», entre altres.

Després d'11 anys de treball constant, la banda ha aconseguit crear un estil únic i personal que promet no deixar indiferent a ningú. La gira arrenca a Barcelona aquesta setmana i passarà per ciutats com Bilbao, València, Madrid o Palma, oferint als fans l'oportunitat de gaudir de les noves cançons en directe. No et perdis l'oportunitat de veure a Crim en acció en els escenaris.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat