FABIANA CANTILO | La Mirona

Girona La Mirona 22.30h


La Mirona de Salt

Obertura portes: 22.00 h
ANTICIPADA: 20€

Fabiana Cantilo és una cantant –llegenda del rock nacional argentí amb 40 anys de trajectòria ininterrompuda i 14 discos publicats.
Va començar la seva carrera en els anys 80 amb el grup Los Twist i després va ser membre de la banda de Charly Garcia i després de la de Fito Páez amb qui va conviure gairebé 10 anys i després va començar la seva carrera solista plena d’èxits com “Mi enfermedad”, “Mary Poppins”,”Nada es para siempre”, “Una Tregua”, etc.
És també pintora, escultora i actriu però abans que res una dona empoderada i resilient.
A finals de maig i juny estarà realitzant una gran gira per Europa en format duo al costat de Dario Casciaro on farà un recorregut per tota la seva carrera, cantant clàssics de Charly, Fito i Spinetta i també un parell de tangos.
Un espectacle imperdible per a qualsevol argentí que visqui a l’exterior però també per al públic local de cada ciutat.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat