DIVERSESSIONS Vol.8 amb ALBA MORENA | CC Santa Eulàlia - l'Hospitalet

L'HOSPITALET C.C. Santa Eulàlia Portes 17:00h a 20:00h

DIVERSESSIONS Vol.8
Lloc: CC SANTA EULÀLIA - Carrer Santa Eulàlia, 60 - L'Hospitalet
Dia: últim concert del curs / 17 de juny
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

::: ALBA MORENA :::

Alba Morena és cantant, compositora i productora salouenca. 
Va estudiar el Grau Professional de violí clàssic i cinc anys Cant Líric al Conservatori de Vila-seca. 
Amb 21 anys i cursant 4t de carrera en Cant Jazz al Taller de Músics (Barcelona), està treballant amb músics com Perico Sambeat i Cora Novoa, alhora que lidera el seu projecte "Las Dos Edades" , el seu primer disc auto produït. Alba canta des de Cant líric fins a Jazz, incloent gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció propi basat en un so urbà alternatiu, amb tocs de música clàssica fruit de la seva formació acadèmica. La seva música aspira a emocionar i despertar racons de l'ànima de qui ho vulgui sentir, oferint una experiència intensa i nostàlgica al mateix temps que potent, amb molta força i inspiració. 
Proporciona un apropament constant de gèneres actuals sempre des de l'essència que caracteritza la veu de Alba Morena.

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindrà lloc dissabte 17 juny a les 17:00 al Centre Cultural Santa Eulàlia, on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat