RUDYMENTARI + ADALA | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

RUDYMENTARI + ADALA
Preu: Ant: 15€ - Taq: 18€
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:00h

RUDYMENTARI
Rudymentari és un projecte musical amb orígens a Menorca, terra natal en la qual s’inspira el nom, així com el llenguatge i la temàtica de les lletres. Nascut a principis del 2019, a mans del productor King Siva, comparteix vida entre aquestes dues ciutats.
El projecte pretén utilitzar la música com una eina de transformació social, construïnt missatges basats en la crítica cap el sistema capitalista, recolzant-se en principis com l’autogestió, l’ajuda mutua i l’acció directa.
Enamorats de la música jamaicana, especialment d’estils com el Roots, Rocksteady i 2 Tone i impregnats de les cultures RudeBoy y Sound System, Rudymentari aspira a convertir-se en una font de projecció, contribuïnt a través de la seva música a promoure dites cultures amb el seu respectiu moviment en l’actualitat.

Rudymentari estrena Rissaga el seu nou disc a través del reggae en català. Rudymentari s’ha convertit en referència del reggae en els territoris balear i català, cridant l’atenció de sales i festivals. Ara estrena un disc molt més ferm i esmolat ja disponible des de les plataformes de streaming.
“Rissaga” es compon de 8 cançons que prenen el fil conductor del seu anterior disc Contracorrent per a tornar a la reflexió i mostrar el costat més personal de l’artista amb missatges més crítics i ritmes ballables. Un àlbum creat al costat de Quim Simó i Otger Ibars on l’artista ha decidit arriscar-se i explorar nous territoris musicals encara que també aposta pels ritmes més clàssics del gènere com New Roots, sempre conservant un missatge amb una forta càrrega política y social.
El nou àlbum Rissaga deu el seu nom a un fenomen marítim característic del Port de Ciutadella de Menorca, una paraula que representa la identitat de l’artista i que embolica a totes les cançons. Rudymentari presentarà el nou disc en tres llocs, a la Sala Salamandra el dia 13 de maig, el 6 de maig a la Sala Multifuncional de Menorca i el 3 de juny en la Factoria de Sota.
El disc “Rissaga” cerca una essència “rudymentària” més definida, tan a nivell musical com de projecte. Ja disponible des de les plataformes de streaming i a través de Youtube.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat