DIVERSESSIONS Vol.6 amb SUSI ABANADES | Sala Salamandra, l'Hospitalet

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes 11:00h - Concert 11:30h

DIVERSESSIONS Vol.6
Lloc: SALA SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'Hospitalet
Dia: 1er dissabte de mes
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 11:00h a 13:30h

SUSI ABANADES

És una jove artista madrilenya que impulsa el seu propi projecte musical l'any 2021 amb un primer senzill 'Tu piel' i amb el suport del productor i music Joan Isern.
Al 2022 dóna un pas endavant cap a la recerca d'un só personal entre l'indie i el bedroom-pop, amb senzills com 'Cuando no nos echen de menos' o 'Una carta de amor' gràcies a la beca concedida pel programa de suport a la creació de Cases de la Música i després de guanyar el primer premi del Maresmusic.
Aquest 2023 Susi treballa donar forma al seu primer EP 'Corazón helado', un fil de 5 temes que veurà la llum la propera primavera i amb el que pretén que sigui la seva posada de llarg.

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindran lloc el primer dissabte del mes a la Sala Salamandra fins al juny a les 11:00 on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat