FIGA FLAWAS | Festes Primavera

Festes Primavera 2023 L'Hospitalet Parc de la Remunta Portes 20:00h - Concert 20:30h


FIGA FLAWAS
Lloc: Parc de la Remunta - L'Hospitalet
Hora: Portes 20:00h - Concert 20:30h
Accés: Lliure

FIGA FLAWAS
A ningú se li escapa que la música urbana és la nova revolució musical, i a casa nostra el futur té nom i cognoms; Figa Flawas. Des de Valls, arriba aquest duet de cantant i productor format per dos amics de la infància (Xavier Cartanyà i Pep Velasco) amb un són fresquíssim de música urbana festiva: reggaeton, trap, pop, urban, disco, rumba, drill, .. Qualsevol etiqueta se’ls hi queda realment petita.
Al 2022 han tret el seu primer àlbum auto produït “Joves Tendres”, on ràpidament s’han situat com uns dels talents més prometedors de Catalunya, s’han guanyat el respecte i les seves escoltes han tingut una evolució trepidant. El seu directe festiu i ballable ja s’ha pogut veure a grans ciutats de la geografia catalana i han construït una àmplia base de seguidors amb set de nous sons i aire fresc dins del panorama. Estigueu atents, perquè aquest 2023 donaran molt que parlar.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat