ADALA | Festes Primavera

Festes Primavera 2023 L'Hospitalet Parc de la Remunta portes 20:00h - concert 20:30h


ADALA
Lloc: Parc de la Remunta - L'Hospitalet
Hora: portes 20:00h - concert 20:30h
Accés: Lliure

ADALA
Després d’un any del llançament de l’àlbum ‘Klima’, les cançons han calat dins de la gent portant Adala a un públic més intergeneracional i més ampli que mai. Per aquest 2023 porten als escenaris un directe potent amb els hits més grans del projecte. Adala neix el 2015 dins l'escena Reggae i Sound System de Barcelona. Allà, comença a fer-se un nom i, inspirat per la música jamaicana, grava una triologia de tres maquetes ‘Born’, ‘Cel’ i ‘Ona’ juntament amb The Same Song Band i l'estudi i discogràfica barcelonina La Panchita.
Més endavant, al 2018, auto-edita una mixtape anomenada ‘Blank Fosk’ que li serveix de carta de presentació per a nous públics. Al 2020, després de marxar a Mèxic amb Chalart58, decideix tancar una etapa i deixar enrere els escenaris per trobar de nou la inspiració i les ganes de seguir fent música.
És al 2022 que decideix tornar amb el seu primer àlbum de llarga durada i que, cuinat a foc lent, és tota una declaració d'intencions per un món més humà, més connectat a la Terra i, en definitiva, més nostre.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat