ROBOT ROCK ALIVE | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: Portes: 21:00h - Concert: 22:00h

ROBOT ROCK ALIVE
Preu: Ant: 27.56 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 21:00h - Concert: 22:00h

ROBOT ROCK ALIVE
Robot Rock Alive és un directe de música electrònica que pretén portar de tornada l'experiència del xou Alive del duo francès Daft Punk, en directe, amb tota la seva potència sonora i també amb un desplegament audiovisual espectacular. Oblida tot el que hagis sentit sobre això, en Robot Rock Alive portem de nou un xou emblemàtic. Sí, tal com sona, el directe més reeixit del duo francès Daft Punk, només vist per alguns triats en la seva gira mundial, fa més de 15 anys, torna als escenaris. Robot Rock Alive és un projecte nou i ambiciós, un projecte Tribute Band realitzat per professionals de la música i la producció, amb l'objectiu de fer arribar l'experiència Alive a la resta del món! Molts es van quedar sense veure-ho, ara ha arribat l'oportunitat per a reviure-ho.
Després del concert de Robot Rock Alive, començarà la sessió de Dj's fins a la matinada.

Festa de tancament del Festival. L'entrada dóna accés al concert i a la sessió de Djs

DAVID VAN BYLEN
Parlem de l'escena indie festivalera nacional, tampoc volem ser pretensiosos. Però dir David Van Bylen i pensar en remixes s'ha convertit en una cosa inevitable. Són tantes i tan efectives les remescles d'aquest prolífic productor i dj, que és rar que un dia qualsevol en una sala o festival indie qualsevol no soni almenys un dels seus remixes, edits o mashups.

JACK DAFONS
Deejay open format, actual resident als clubs de Zoco de Salamandra i a les sessions d'El Dirty i Mandanga de Razzmatazz. Adicte a l'eufòria del públic, els braços amunt són el que busca.Jack Dafons és un dels alias d'Alfons Hernández, deejay en la nit catalana des de 2014. Les seves sessions sempre han format part del perfil format obert, que travessa diferents èpoques i gèneres musicals. Amant de la música pop, recorre el mainstream i l'underground buscant els temes amb què cantar plegats i transmetre l'emoció a la pista de ball sense complexos.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat