PAU VALLVÉ + SELVA NUA | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

PAU VALLVÉ + SELVA NUA
Preu: Ant: 17.68 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

PAU VALLVÉ + SELVA NUA

PAU VALLVÉ
Pau Vallvé arriba al festival amb el seu últim treball “ : )”. És el seu disc més positiu, rítmic i de bon rollo que ha fet mai. Com ja és habitual en ell, a cada nou disc munta nova banda per a l’ocasió. Per aquesta gira Pau Vallvé actuarà amb una banda de cinc components amb dues bateries. El poli-ritme hi tindrà un pes important i també el cantar tothom alhora, inclòs el públic. Un nou gir, com ja ens té acostumats, però sense abandonar la seva essència personal de fer cançons.

SELVA NUA
La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria) provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no ha estat un problema, sinó un al·licient.
Sense proposar-s’ho gaire, van guanyar el concurs de talents confinats que van organitzar les Cases de la Música i Estrella Damm. El premi era gravar un disc.
Els vuit temes del disc combinen una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat