FIGA FLAWAS + MUSHKAA | CLAP

SALA CLAP (Mataró) 21.00h.

Entrades anticipades: 10€
Entrades taquilla: 12€
Horari: 21.00h

FIGA FLAWAS + MUSHKAA


Figa Flawas A ningú se li escapa que la música urbana és la nova revolució musical, i a casa nostra el futur té nom i cognoms; Figa Flawas. Des de Valls, arriba aquest duet de cantant i productor format per dos amics de la infància (Xavier Cartanyà i Pep Velasco) amb un só fresquíssim de música urbana festiva: reggaeton, trap, pop, urban, disco, rumba, drill, .. Qualsevol etiqueta se’ls hi queda realment petita.
Al 2022 han tret el seu primer àlbum autoproduït “Joves Tendres”, on ràpidament s’han situat com uns dels talents més prometedors de Catalunya, s’han guanyat el respecte i les seves escoltes han tingut una evolució trepidant. Temes com La Tabarra, Osset de Peluix o Xuculatina han sonat aquest estiu al llarg i ample de tot el país i per tots els mitjans: ràdios, festes majors, DJ’s.. esdevenint ja la Banda Sonora d’una nova generació que és desenfadada, tendra i es veu reflexada amb les lletres de Figa Flawas, unes lletres lluminoses que oloren a estiu i alegria.
El seu directe festiu i ballable ja s’ha pogut veure a grans ciutats de la geografia catalana i han construït una àmplia base de seguidors amb sed de nous sons i aire fresc dins del panorama. Estigueu atents, perquè aquest 2023 donaran molt que parlar.
Mushkaa Amb tan sols disset anys , MUSHKAA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmar - se com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R& B, però amb prou llibertat per a cercar nous sons i noves tendències. Al mateix temps, a les seves llistes d'escolta, podríeu trobar mescles tan eclèctiques com temes de Serrat o Estopa intercalats amb Yung Beef o Kaydy Cain. De la mà del seu productor Roots ( Pau RUZ ) i amb només dues cançons publicades, Mushkaa va obtenir el reconeixement de la plataforma Spotify que la va col.l ocar en el seu programa EQUAL, motor visibilitzador de noves creadores. En el seu concert , Irma Farelo , mostrarà per primera vegada una pila de temes que ja té preparats per eixamplar la seva llista de fervents seguidors

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat