CURTCIRCUIT | MISHIMA & MAR PUJOL

MANRESA SALA STROIKA 22:30 h.


MISHIMA

La banda barcelonina Mishima inicien pletòrics el 2023, després de consolidar el seu tradicional Concert de Nadal, demostren, una vegada més, el seu compromís amb el circuit de sales. Un fet que ratifiquen presentant el seu nou àlbum, ‘L’aigua clara’ allà on es couen directes com el seu: un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi. Concretament, de la mà de Curtcircuit, el 24 de març al Clap i el 25 de març a l’Stroika. David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) guarden fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic, a la comunicació horitzontal d’un repertori que ja és història. Cançons com rastres de pintallavis, que parlen del declivi de l’home públic, aquell que trucava a casa, recollia les fotos i pagava la multa, però que mantenia la set tota la vida; cançons que ens van ensenyar l’ordre i l’aventura, que no existeix l’amor feliç, que l’ànsia cura i que ho som tot i res.

Compositora, guitarrista i cantant del Lluçanès. Mar Pujol inicia el seu recorregut com a cantautora amb vint-i-dos anys. En el seu primer àlbum, 'Trepa’ presenta melodies carregades d'aire pur i resistència rural, que s'enfilen en una proposta terrenal i etèria a la vegada. Set temes que ha anat forjant els darrers anys prenent com a referència projectes tan propers com Faneka, Marala o les mateixes Maria Arnal o Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat