LOS PUNSETES + GRUSHENKA | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

LOS PUNSETES + GRUSHENKA
Preu: Ant: 19,86€ - Taq: 23
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

LOS PUNSETES + GRUSHENKA

LOS PUNSETES
Al llarg dels seus gairebé dues dècades de trajectòria Los Punsetes han sabut moure's amb habilitat per la prima línia que separa ironia, provocació i l'honestedat brutal del qual canta les veritats. Hi ha infinitat d'exemples d'això al llarg de la seva discografia, però el quintet madrileny torna a fer-lo i de forma més explícita que mai en “Todo el mundo quiere hacerte daño”, la cançó que obre el seu nou lliurament.
Una base rítmica demolidora, gairebé hardcore per la seva velocitat i contundència, serveix perquè Ariadna passi a enumerar els deu manaments del moviment conspiranoic del nostre temps: xips que s'introdueixen en els nostres cossos a través de les vacunes, vigilància en línia, control dels nostres moviments i, com a reacció natural d'autodefensa… contraatac!
Amb l'acidesa que sempre ha caracteritzat a les seves lletres Los Punsetes resumeixen en un grapat d'estrofes el gruix dels informatius en l'últim any.

GRUSHENKA
Després de 5 anys de silenci i amb formació renovada, “Entre flores de azafrán” es converteix en la consolidació definitiva del so del grup. Grushenka manté intacta aquesta essència del pop més noventero, però aquesta vegada exploren sense por noves sonoritats. Centellejos de psicodelia i pop revival en el disc més introspectiu i personal.
La banda s'endinsa en terrenys més intims i experimentals, reiventant la seva fórmula per a submergir-nos en noves sensacions que encara no havien explorat. Clares reminiscències al passat, ressons de la moguda madrilenya i cançons que dibuixen paisatges d'altres planetes, un complet ensomni amb tocs psicodèlics.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat