SARA TERRAZA i MOVIN'WES | Picnic Jazz Edició vermut

Salt Picnic Jazz 11.30h

Sara Terraza Trio i Movin'wes
Pati escola Silvestre Santaló

Obertura portes: 11:00 h
Preu:gratuït


Sara Terraza Trio
Sara Terraza és una jove cantautora nascuda el 1995 que ofereix música de sonoritat fresca i orgànica, d’estil Neosoul. Amb influències del soul més tradicional, el funk i el jazz, les composicions de la cantautora adopten un aire modern i actual, però sense oblidar les arrels.
El seu primer treball discogràfic és Sara Terraza & The Black Sheep (RGB, 2017), on ja definia una proposta rica i contundent. Després de la presentació de l’EP a la Jazz Cava de Vic, ha trepitjat escenaris com el Sunset Jazz Club de Girona o el Festival de Pedralbes de Barcelona, i ha participat en projectes de gran dimensió com ‘La Marató de TV3’ (2017).
En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions, acuradament triats i arreglats de manera conjunta amb els músics que integren el projecte i que han estat amb ella des de l’inici.



Movin'wes
Movin' Wes s’ha consolidat com un referent en el format de Hammond-guitarra-bateria al llarg d’una carrera que suma més de deu anys, dos enregistraments, i desenes de concerts.
​Una residència de quatre anys al Sunset Jazz Club de Girona ha permès al grup passar per algunes etapes de tributs a grans clàssics del jazz i del funk, així com en d’altres centrades en el repertori de temes originals.
​Paral·lelament, el trio ha tingut col·laboracions entre les quals hi destaquen el saxofonista nord-americà Bill Mchenry o la cantant dels Països Baixos, Nadia Basurto.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat