Queen Forever

MANRESA SALA STROIKA 22:00 h.

Queen Forever

Després de les seves exitoses gires d'anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com per exemple el Hard Rock Hotel d'Eivissa davant de més de 6.000 persones. O el seu pas pel Talent Show “GOT TALENT”, arribant a ser semifinalistes i ser l'únic grup tribut que ha conquerit Risto Mejide.

La banda inicia aquest 2022 la seva nova gira “Back to the light Tour” que els portarà a visitar les principals ciutats Europees.

De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) neix el projecte Queen Forever Tribute al qual també s'incorporen Juanjo Amengual (John Deacon), Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per interpretar l?obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX.

Amb acurades caracteritzacions i una posada en escena dissenyada minuciosament, la banda s'està convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat