CANTATA DE LA CLIKA | TEATRE MONUMENTAL 2022

TEATRE MONUMENTAL (Carrer de la Riera, 169, 08302 MATARÓ)

LLOC: TEATRE MONUMENTAL

DIES: 20-21-22 DE MAIG

CANTATA DE LA CLIKA AL TEATRE MONUMENTAL

Porten tot el curs aprenent el repertori de La Clika i per fi arriba el gran dia. Nens i nenes de més de 150 poblacions s’acostaran als diferents teatres per a cantar i ballar plegades davant les famílies, que podran venir a veure l’espectacle com ho feien abans de la pandèmia.

El projecte consisteix en l'aprenentatge escolar d'una cantata, onze cançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere... de la mà de La Clika, una colla d'amics d'una escola imaginària. Proporcionem recursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies per tal d'interioritzar l'univers que La Clika representa. Él que més atreu els petits són les cançons, composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.

L’acte, que s'organitza en col•laboració amb Cultura de Mataró, torna a la presencialitat al Teatre Monumental organitzat en diferents passis on els alumnes de les més de 20 escoles de la ciutat i dels voltants cantaran i ballaran tot plegats.

El primer passi serà el dia 20 de maig a les 12 del migdia i hi participaran els alumnes de l'Escola Rocafonda, l’IE Mar Mediterrània, Germanes Bertomeu, l'Escola Cirera i l'Escola GEM. Seguidament, a les 4 de la tarda ho faran els alumnes de l'Escola La Llàntia, l'Escola Marta Mata, l'Anxaneta i Salesians Mataró (Sant Antoni de Pàdua).

El dia 21 de maig també a les 12 del matí hi participaran els alumnes de les escoles El Turó, Joan Coromines, Maria Merçè Marçal i Col·legi Mare de Déu de Lourdes. Més tard, a les 5 de la tarda ho faran els alumnes de l'Escola Torre Llauder, l'Escola Angeleta Ferrer, l'Escola Torre Llaude i l'Escola Josep Manuel Peramàs.

Finalment, el dia 22 de maig a les 12 del matí pujaran a l'escenari els alumnes de l'Escola Camí del Cros, Escola Minguella i de les Escolàpies El Masnou

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat