LEÓN BENAVENTE | La Mirona

Festival Strenes La Mirona 22.00h

LEÓN BENAVENTE
La Mirona de Salt

Obertura portes: 22:00 h

ANTICIPADA:25 €


Presentació Nou disc León Benavente neix el 2012 de la unió d’alguns dels músics més reputats i veterans del panorama nacional; Abraham Boba (veu i teclats), Eduardo Baos (baix i sintetitzadors), Luis Rodríguez (guitarra) i César Verdú (bateria). Amb el seu primer disc homònim, León Benavente (Marxophone, 2013), van necessitar molt poc temps per a col·locar-se en els cartells dels principals festivals i abarrotar les sales del nostre país, a més de creuar l’Atlàntic.

L’abril del 2016 va sortir el seu segon disc, 2, treball amb el qual els “leones” van girar durant un any per tot el país, a més de tocar en vàries ocasions a Llatinoamèrica, i amb el que es van consolidar com la banda amb un dels millors directes del país. El mateix va passar amb Vamos a volvernos locos, disc amb el qual van entrar en el número 1 d’iTunes el dia del seu llançament, sent aquella mateixa setmana el segon disc més venut del país. El mateix mes de la publicació d’aquest nou treball van començar una intensa gira que els va portar a omplir les sales i amb la que també van viatjar a Mèxic i a Portugal.

Ara anuncien que el seu quart disc, Era, que es publicarà el pròxim 21 de gener i ja coneixem el seu primer avançament, Líbrame del mal, tema que dóna algunes pistes de com seran els nous ritmes de l’esperat nou àlbum del grup.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat