AGUA BENDITA

MANRESA SALA STROIKA 21:30 h.

SIXTUS

Agua Bendita és una banda de punk, ska i reggae que va néixer als anys noranta al barri de La Trinitat de Barcelona. Un grup d’amics que es juntava per fer el que més els agradava: música. Tal és així que a l’any 1993 van editar la seva primera maqueta «AGUA BENDITA: ¡Amén!», mentres que un any després va arribar la segona «¡Grita Libertad!». Més tard i de la mà de Tralla Rècords veurien la llum els següents albums, «Gente que camina» (1996) i «África» (1998). Un any després la banda decideix dissoldre's.

Així i tot, després de més de 20 anys, Moussa Castro, compositor, cantant i baixista de tots els treballs de la banda, decideix tornar als escenaris per a compartir amb el públic tots els clàssics de la banda i especialment les cançons de les dues primeres maquetes.

Ara, els barcelonins es disposen a celebrar el seu 30 aniversari als escenaris, duent a terme una enorme gira que els portarà per diferents ciutats de tot arreu.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat