MANEL | La Mirona

Girona La Mirona 23.00h

MANEL
La Mirona de Salt

Obertura portes: 22:00 h

ANTICIPADA:25 €

TAQUILLA:30 €


MANEL Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019) –i convertir-se en l’únic artista que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català–, MANEL van començar una gira que quedaria fatalment interrompuda per la pandèmia. Lluny d’acomodar-se, la banda barcelonina va tornar als escenaris a mitjans de 2020 amb el millor espectacle de la seva carrera i va aprofitar per rematar tres cançons inèdites.

Produït pel novaiorquès Jake Aron, L’amant malalta és més (molt més) que un apèndix de l’aposta de MANEL –sempre arriscada i radicalment contemporània–, per la combinació de tradició i electrònica: és un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hip hop, l’R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar. El primer EP de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé s’entrellaça en directe amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat