HEREUS DEL BEAT + XIQUITO PÉREZ (feat. YULE + LIL AIDEN) | Sala Rasa 64

Sala Rasa 64 21:00h obertura de portes 20:30h


HEREUS DEL BEAT + XIQUITO PÉREZ (feat. YULE + LIL AIDEN)
HORARI: divendres 10 de maig de 2024 a les 21:00h (obertura de portes a les 20:30h)
PREU: 10€ anticipades | 15€ taquilla
LLOC: Sala Rasa 64 (c/ Rasa 64, Terrassa)

HEREUS DEL BEAT
Hereus del Beat és una formació nascuda a Terrassa que sorgeix de la unió de Pau Casanovas, Xavier Carnicé, Xavier Soler i Marti Galán.
Es tracta d'un grup camaleònic que no està tancat a un determinat estil. El hip-hop i el rap dels 90 i 00 són el pilar base del projecte. La màgia d'Hereus del Beat recau en la puresa de les seves lletres, escrites des de la humilitat, la vivència pròpia i el característic esperit crític que els acompanya allà on van.
Actualment preparen un nou EP amb sortida el maig de 2024, 2 dates de concert programades per presentar aquest nou treball, a la Sala Rasa 64 (Terrassa) i a Barcelona per donar el tret de sortida d'un any amb una projecció de concerts treballada des del 2023.

XIQUITO PÉREZ
Tot va començar el 2021, on després de diversos viatges, en Xavier es va decidir a crear Xiquito Pérez per poder començar a posar nom a les cançons que estava composant.
El mateix 2021 va publicar els 2 primers senzills, i va ser al 3r senzill, "La Pandilla", on van passar a ser una banda.
A partir d'aquí van començar a sortir concerts i es van animar a treure el seu primer àlbum, "Brindis a la vida", un disc ple d'emocions, sentiments, revolució i amor.
L'objectiu actual és poder gravar el segon àlbum aquest 2024.

YULE
https://www.instagram.com/yule.cs

LIL AIDEN
https://www.instagram.com/lil___ai

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat